Sluiten
Menu
Btg Handel

BPV Platform Handel & Mode

Servicedocumenten BPV

In de afgelopen jaren heeft de  Werkgroep BPV - een samenwerking van KC Handel, vertegenwoordigers van Brancheorganisaties en de BTG Handel, verschillende servicedocumenten gezamenlijk ontwikkeld.  De werkgroep is bij de overgang van de kenniscentra naar S-BB opgeheven.

De scholen kunnen de - nog steeds actuele- documenten gebruiken om hun BPV beleid vorm en inhoud te geven en aan hun situatie aan te passen. De documenten kunnen worden voorzien van een eigen huisstijl en de werkwijze van de school kan er in worden beschreven. 
Lees meer...

Landelijk Platform

Het platform komt 4 keer per jaar bij elkaar in de regio's Noordwest, West , Zuid en Noordoost bij elkaar.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt gesproken over actuele thema's, die spelen binnen de verschillende ROC's op het gebied van Beroepspraktijkvorming/BPV. Bij het overleg is tevens een vertegenwoordiger van S-BB aanwezig.


Voor vragen en reacties kunt u contact opnemen met de contactpersoon van Hét Servicebureau, Frans Verbraak via f.verbraak@btghandel.nl

Privacy- en cookieverklaring | disclaimer | Deze site is eigendom van de Stichting Handelsonderwijs Nederland | Webdesign: HPU internet services