Sluiten
Menu
Btg Handel

Afwegingskader Tijdens verbouwing geopend

Via de regio-overleggen en de diverse platforms worden veel ervaringen gedeeld over de organisatie van het onderwijs na de zomervakantie. Hoe gaat het eruit zien en welke keuzes maken we? Bepaalde randvoorwaarden komen vanuit de overheid, bestuur en directie. Er zijn echter nog heel veel aspecten waarover je als team moet beslissen om tot een goed scenario en plan voor na de vakantie te komen. Je maakt bepaalde afwegingen om het onderwijs toch zoveel mogelijk af te stemmen op de doelgroepen die er binnen de opleidingen zijn.

Dat het een complexe puzzel is, is duidelijk. Niet alle informatie die je zou willen hebben is al beschikbaar, soms moet je aannames doen. Dat dit in een hele korte tijd moet is een extra complicerende factor. We zijn met z’n allen ‘Tijdens de verbouwing’ geopend, niet alleen nu, maar dat zal ook na de zomervakantie waarschijnlijk nog even zo zijn.

In dit document proberen we teams op weg te helpen met hun scenario. Zie het als een inspiratiedocument en een checklist. Dit is de eerste versie waarbij we vooral meenemen welke informatie je nodig hebt en welke afwegingen je als team kunt maken. Een beproefd recept is er helaas nog niet maar de ingrediënten hebben we wel redelijk in beeld. We hopen dat jullie als team hiermee in ieder geval een start kunnen maken met jullie eigen scenario en dat we door veel met elkaar uit te wisselen dit document kunnen voorzien van tips en ervaringen van collega’s.

 In de bijlage vind je het document dat op A3 geprint gemakkelijk te gebruiken is als ‘praatpapier’. We hopen zo snel mogelijk ook voorbeelden en een document met bouwstenen voor een visie op ‘blended learning’ ontwikkeld te hebben.

Download bij Afwegingskader Tijdens verbouwing geopend
Privacy- en cookieverklaring | disclaimer | Deze site is eigendom van de Stichting Handelsonderwijs Nederland | Webdesign: HPU internet services