Sluiten
Menu
Btg Handel

Wat is de SHN?

Om meer doelgericht de handelsopleidingen te kunnen ondersteunen en expertise te bundelen, is in 1996 de Stichting Handelsonderwijs Nederland (SHN) opgericht. De stichting heeft zich ten doel gesteld het handelsonderwijs in Nederland te bevorderen en verder al hetgeen hier rechtstreeks mee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. De leden van de Btg Handel dragen een ledenbijdrage af aan de SHN.

De SHN kent een bestuur dat bestaat uit een voorzitter, penningmeester en 6 bestuursleden. Het bestuur van de SHN fungeert tevens als bestuur van de Btg Handel.

Voor de uitvoering van deze opdracht heeft de Btg Handel/SHN een uitvoerend bureau ingericht: Hèt Servicebureau Handel (HSBH). Hèt Servicebureau Handel heeft een interne, dienstverlenende taak richting leden en bestuur en treedt ook  op als vertegenwoordiger van de SHN/Btg Handel bij vele externe contacten.

 

Contactgegevens:

Stichting Handelsonderwijs Nederland

De heer F. W. van der Westerlaken

Postbus 1330

5004 BH Tilburg

 

Privacy- en cookieverklaring | disclaimer | Deze site is eigendom van de Stichting Handelsonderwijs Nederland | Webdesign: HPU internet services